Netwerkbijeenkomst

Sekam, Sekam Video, STopNL en CFAP organiseren hun jaarlijkse bijeenkomst waarop dit keer voor het eerst een geldprijs werd uitgereikt aan de meest opvallende producent, met het beste project.

Om te winnen moeten film- of televisieproducenten genomineerd worden door collega’s uit de sector. Ik ontwierp het beeldmerk voor de campagne om mensen op te roepen tot stemmen én het promotiemateriaal ter uitnodiging voor de sectorbijeenkomst en tegelijkertijd uitreiking van de prijs.

Voor Stichting Cultureel Fonds Audiovisuele Producenten ontwierp ik een beeldmerk voor de CFAP Prijs. CFAP wil met de uitreiking van een jaarlijkse vakprijs aan een onderscheidende film- of televisieproducent een bijdrage leveren aan de stimulering van de Nederlandse filmproductie. Met de CFAP prijs wil het fonds de aandacht vestigen op de veelzijdigheid van het vak en de kwaliteit bevorderen door bijzondere prestaties van producenten te ondersteunen.  Naast het logo maakte ik een animatie voor de oproep op social media.