contact

Peggy Bussink
Producer en Visual concept designer

Over mij

Na mijn studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen te hebben afgerond heb ik een aantal jaren bij diverse film- en televisieproducenten gewerkt. Daarna werkte ik een groot deel van mijn werkende leven aan de andere kant van de sector, bij film financiers, eerst bij Fine BV, daarna bijna 13 jaar bij het Nederlands Filmfonds in verschillende functies. De afgelopen 7 jaar als adviseur en productiebegeleider voor de afdeling minoritaire coproductie.

In 2016 besloot ik mijn lang gekoesterde wens om zelf te creëren te beproeven door aan de Rietveld academie het oriëntatiejaar te volgen. Dit smaakte naar meer. Vanaf dat moment ben ik me verder gaan bekwamen in de richting visueel concept ontwerp en vorig jaar studeerde ik af aan Academie Artemis als mediastylist.

Tegelijkertijd werd ik begin 2019 geselecteerd voor het accelerator programma van de Hema Foundation. Een onafhankelijke stichting die, gebruik makend van de publiciteitskanalen van de HEMA goede doelen steunt door haar ervaring op het gebied van vormgeven in te zetten.

Momenteel werk ik parttime als projectleider bij ROSE stories aan het project Generation Inclusion. Daarnaast werk ik als grafisch vormgever voor verschillende opdrachtgevers en ontwikkel ik eigen projecten en concepten.